FINES DE SEMANA EXCELENTES

MEDIOAMBIENTALdscn0219_363x272

EL CEMACAM VENTA MINA VA ACOLLIR DIVENDRES PASSAT 11 DE FEBRER, A ALICIA ALONSO Y LUCIA MARTÍNEZ DE 3ER I 4RT D’ESO RESPECTIVAMENT, , PER A CELEBRAR EL CAP DE SETMANA SOTA EL TITOL MEDIAMBIENTAL I D’ENERGIES RENOVABLES PER A ALUMNES EXCEL”LENTS DE TOTA LA COMUNITAT VALENCIANA
ELS ALUMNES VAN DISFRUTAR D’UN CONJUNT D’ACTIVITATS VARIADES I MOLT PARTICIPATIVES, COM ARA: UN TALLER DE DISSECCIÓ DE “EGAGRÓPILAS”, UNA SESSIÓ DE PLANETARI, UNA SESSIÓ D’ANILLATGE D’AUS,..
A MÉS D’AIXÒ, ELS ALUMNES VAN REALITZAR ITINERARIS PEL RIU BUÑOL I EL BARRANC DEL BALADRAR I A LA NIT VAN TINDRE L’OPORTUNITAT D’OBSERVAR LA LLUNA I ALTRES ASTRES EN L’OBSERVATORI DEL CEMACAM VENTA MINA.
MATEMÁTICO
EL PASSAT DIVENDRES 28 DE GENER, LES ALUMNES CLARA CERDÁN, PAULA ESPINOSA Y PAULA MICÓ VAN PARTICIPAR EN UN CAP DE SETMANA PER ALUMNES EXCEL•LENTS CON ELS MILLORS EXPEDIENTS ACADÈMICS, ES VAN REUNIR A ALBORACHE PER A CELEBRAR EL CAP DE SETMANA “DISFRUTA AMB LES MATEMÀTIQUES”.
DISFRUTAREN D’UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE, JA QUE REALITZAREN TOT TIPUS D’ACTIVITATS RELACIONADES AMB LES MATEMÀTIQUES, BAIX EL SEGUIMENT I DIRECCIÓ D’UN EXTRAORDINARI EQUIP DE PROFESSORS, ESPECIALITZATS EN LA MATÈRIA I AMB UNA GRAN EXPERIÈNCIA ACADÈMICA.
CRIPTOGRAFIA, JOCS DE LÒGICA I ESTRATEGIA, RESOLUCIÓ DE PROBLEMES, GLOBOMETRIA, MATE-MÀGIA… UNA ÀMPLIA VARIETAT D’ACTIVITATS QUE VAN PERMETRE ALS ALUMNES POSAR EN PRÀCTICA I POTENCIAR ELS SEUS CONEIXEMENTS MATEMÀTICS, A MÉS DE DIVERTIR-SE I DISFRUTAR AMB COMPANYS DE LA SEUA MATEIXA EDAT I INTERESSOS.
D’ESTE CAP DE SETMANA PER A EXCEL•LENTS S’HA DE DESTACAR TAMBÉ EL GRAN NIVELL ACADÈMIC DE L’ALUMNAT, JA QUE LA NOTA DE TALL PER A ESTA ACTIVITAT VA SER DE 9.092 PUNTS.

 

Los comentarios están cerrados